• Doprava Zdarma 1399 Kč
  • Expresní Doprava od 24/48h
  • +40.000 Dostupných Produktů
  • Snížené ceny na více než 10000 produktů
  • Bezpečné Nakupování a Ověřené Recenze
Filtr

Samolepky na zeď surfování

24 samolepky na zeď
Barevná kolekce samolepky na zeď surfování inspirovaných světem surfování. Pokud rádi chytáte nějaké vlny, pak jsou tyto obtisky pro vás ideální.

Velká řada samolepek souvisejících s tímto vzrušujícím vodním sportem. Surfaři si rádi přizpůsobí své domovy nebo desky pomocí těchto snadno použitelných obtisků, které jim pomohou vyniknout od svých přátel! Skvělé návrhy surfovacích desek , vln a dalších věcí souvisejících se surfováním.

Zachytit nějaké vlny s našimi úžasnými samolepkami na zeď surfování


Aplikujte na jakýkoli rovný povrch, abyste okamžitě dosáhli skvělého vzhledu. Naše samolepky na zeď surf jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, díky nimž jsou vodotěsné a mají vnitřní povrch 15 let! Po vyjmutí nezanechá žádné poškození ani zbytky, takže samolepky na zeď surf můžete kdykoli odstranit, aniž by to na zeď působilo! Takže je také naprosto ideální pro krátkodobé použití.

A co když nemůžete najít perfektní samolepky na zeď surfování, kterou jste hledali - to je v pořádku! Jsme vždy otevření novým nápadům a rádi bychom si vytvořili vlastní přizpůsobitelný obtisk surfu. Jednoduše nám pošlete e-mail na adresu info@tenstickers. Co. Uk a řekněte nám, co máte na mysli. Rádi vám pomůžeme!

Naše samolepky na zeď surfování jsou k dispozici v různých velikostech a můžete si vybrat z nabídky více než 49 barev! Tak si pořiďte jednu z našich originálních samolepek surf , nalepte si ji do svého pokoje a buďte šťastnější na místě, které odráží, kdo jste a co máte rádi!

Filtr

Surfing Vymazat filtry
1 - 24 z 24 samolepky na zeď

Obecná hodnocení

Hodnocení

VLASTNÍ DESIGNY

Přizpůsobte si samolepku na zeď, koberec nebo jakýkoli jiný výrobek z našeho katalogu obrázkem nebo textem podle svých představ pomocí některé z exkluzivních služeb, které vám nabízíme.

Nemůžete najít svou vinylovou samolepku?
Nenašli jste vinylovou samolepku, kterou jste hledali? Popište nám ve dvou nebo třech slovech, co definuje to, co hledáte (například: kočka, měsíční svit). Napište nám svůj e-mail a my Vás budeme kontaktovat, abychom Vám nabídli pomoc a alternativy.