• Doprava Zdarma 1399 Kč
  • Expresní Doprava od 24/48h
  • +40.000 Dostupných Produktů
  • Snížené ceny na více než 10000 produktů
  • Bezpečné Nakupování a Ověřené Recenze
Filtr

Nalepky na zed' Pohádky

(4)
187 samolepky na zeď
Kolekce designů inspirovaných bajek a dětských příběhů. Různé ilustrace a pohádkové obtisky literatury pro děti. dětské příběhové samolepky na zeď, které promění váš dětský pokoj v kouzelnou a zvláštní zemi. Velký rozsah od samolepek na zeď princezny až po obtisky mýtických tvorů. Ozdobte si dětský pokoj jednou z našich fantastických a kreativních samolepek na zeď z pohádky a nechte kouzlo začít.

jaké samolepky na pohádky najdu?


existuje široká škála velmi originálních a kreativních ilustrací a návrhů, které si zamilují ti nejmenší z domova. Naše pohádkové samolepky mají velmi snadno rozpoznatelné texty, například frázi „malé zrcadlo“, které vám umožní vyzdobit koupelnu a dát nádech originality, o které nepřemýšlíme, nyní jí můžete dát osobnost a exkluzivitu.

neuvěřitelné designy s frázemi od malého prince, ilustrace, které mají jedinečný a exkluzivní domov, tento příběh, který je součástí historie všech dětí a celého dětství, upravuje některé designy se jménem vašich dětí, aby dávaly osobnost a které stále milují plus nová dekorace

najdete mnoho dalších návrhů, jako jsou hrady princezny, siluety peter pan, ilustrace červené karkulky a návrhy, které dodají osobnosti a charakteru.

pokud jste nenašli to, co jste hledali, můžete nás kontaktovat a my se budeme snažit vytvořit pro vás osobní nálepku. Jednoduše nám pošlete e-mail se všemi delails na info@tensticker. Co. Uk

naše vysoce kvalitní samolepky na zeď se snadno aplikují a odstraňují díky antibakteriálnímu vinylu a po odstranění nezanechávají žádné zbytky. Prvotřídní matný povrch a u našich jednobarevných samolepek si můžete vybrat z palety více než 40 barev.

změňte tedy výzdobu dětského pokoje za velmi sníženou cenu!

Filtr

Pohádky Vymazat filtry
1 - 24 z 187 samolepky na zeď

Obecná hodnocení

Hodnocení

VLASTNÍ DESIGNY

Přizpůsobte si samolepku na zeď, koberec nebo jakýkoli jiný výrobek z našeho katalogu obrázkem nebo textem podle svých představ pomocí některé z exkluzivních služeb, které vám nabízíme.

Nemůžete najít svou vinylovou samolepku?
Nenašli jste vinylovou samolepku, kterou jste hledali? Popište nám ve dvou nebo třech slovech, co definuje to, co hledáte (například: kočka, měsíční svit). Napište nám svůj e-mail a my Vás budeme kontaktovat, abychom Vám nabídli pomoc a alternativy.