• Doprava Zdarma 1399 Kč
  • Expresní Doprava od 24/48h
  • +40.000 Dostupných Produktů
  • Snížené ceny na více než 10000 produktů
  • Bezpečné Nakupování a Ověřené Recenze
Filtr

Nalepky na zed' Netvor

(3)
93 samolepky na zeď
Kolekce designů inspirovaných příšerami. Různé zábavné a hravé příšery a podivná stvoření. Ideální pro zdobení ložnic a dětských hřišť.

vyberte si z řady ďábelských rohů, čtyř očí a ostrých zubů, abyste dětským pokojům poskytli alternativní téma. Vzdalte se od typických sportovních návrhů nebo návrhů princezen a přidejte obtisky monster pro jedinečný a zábavný vzhled.

ale nenechte děti bavit se! Proč si na zadní okno svého automobilu nenalepit jednu z těchto samolepek na zeď, která by vyděsila každého na silnici a zároveň by měla zdobit vaše auto originálním způsobem.

vytvořte moderní dětskou dekoraci s příšerami


najít legrační příšery, které vycházejí ze skříně, které jsou součástí vypínačů nebo které jednoduše vyzdobí zeď a naplní ji barvami. Kreativní a originální pokoje, stejně jako zábava pro ty nejmenší, ve kterých mohou strávit tisíce hodin zábavou a skvělým časem.
všechny příšery jsou velmi barevné , s nápadnými barvami, které si jistě zamilujete, jednobarevné vinyly mají k dispozici paletu s více než 40 barvami, takže najdete tu, která se nejlépe hodí ke zdi vašeho dětského pokoje. Samolepky monster jsou originální ilustrace, na kterých se vždy usmívají a vytvářejí přátelské, příjemné a zábavné prostředí.
designy klasiky, jako je cookie monstrum, které dodá každému povrchu nádech originality a osobnosti. návrhy samolepek monster s přizpůsobitelným názvem.
máme širokou kolekci, abyste měli dekoraci podle svých představ, samolepky vyrábíme na požádání, abyste mohli mít produkt na zakázku, máme tým, který může provádět změny a vylepšení návrhů nebo vytvořit váš exkluzivní design.
samolepky na zeď se velmi snadno aplikují, během aplikace nezůstávají uvnitř bubliny a bezproblémově se integrují do stěny. Vysoce kvalitní produkt s matným povrchem, aby nedocházelo k odleskům, můžete je snadno vyčistit vlhkým hadříkem.
neváhejte dát všem pokojům ve svém domě výzdobu, kterou si zaslouží, v tomto tématu najdete speciální a originální výrobky, které potěší vaše děti, aby se ve svém pokoji vždy skvěle bavily.
samolepky monster jsou dokonalou a zábavnou alternativou k výzdobě místností toho nejmenšího a nejmenšího v domácnosti, což dává zvláštní a jedinečnou atmosféru.

Filtr

Strašidla Vymazat filtry
1 - 24 z 93 samolepky na zeď

Obecná hodnocení

Hodnocení

VLASTNÍ DESIGNY

Přizpůsobte si samolepku na zeď, koberec nebo jakýkoli jiný výrobek z našeho katalogu obrázkem nebo textem podle svých představ pomocí některé z exkluzivních služeb, které vám nabízíme.

Nemůžete najít svou vinylovou samolepku?
Nenašli jste vinylovou samolepku, kterou jste hledali? Popište nám ve dvou nebo třech slovech, co definuje to, co hledáte (například: kočka, měsíční svit). Napište nám svůj e-mail a my Vás budeme kontaktovat, abychom Vám nabídli pomoc a alternativy.