• Doprava Zdarma 1399 Kč
  • Expresní Doprava od 24/48h
  • +40.000 Dostupných Produktů
  • Snížené ceny na více než 10000 produktů
  • Bezpečné Nakupování a Ověřené Recenze
Filtr

Samolepky Další události

101 samolepky na zeď
Kolekce samolepek další události, které jsou ideální pro oslavu různých událostí a svátků po celý rok. K dispozici v mnoha velikostech a barvách!

Používejte ve svém podnikání samolepky na okna k propagaci prodeje a propagačních akcí na jaro , léto , velikonoce a samozřejmě černý pátek! Nebo je přidejte do svého domácího dekorace, abyste oslavili den matek a den otců.

Všechny naše designy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu a jsou velmi snadno použitelné, aniž by po odstranění zanechaly zbytky.

Oslavujte události a svátky lépe než kdokoli jiný


Pokud nenajdete přesný design, který jste hledali, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu na adresu info@tenstickers. Co. Uk a vytvoříme design přizpůsobený vám. Náš tým designérů každý den rozšiřuje toto téma a my vám můžeme vytvořit váš osobní sváteční nástěnný štítek nebo provést úpravy kteréhokoli z nich. Tento produkt vám umožní vytvořit jedinečnou atmosféru a osobnost za sníženou cenu a velký dopad.
Najděte velké množství designů, jednobarevných produktů nebo produktů v plných barvách, moderních nebo vintage, podle toho, jak chcete vyzdobit své místo nebo obchod! Jsou vhodné pro umístění venku , na okna, auta nebo jakýkoli rovný povrch. Snadno se čistí vlhkým hadříkem. Ideální produkt na večírek, na kterém budou všichni hosté ohromeni vysokým stupněm exkluzivity, nebo pro obchod.

Filtr

Různé události Vymazat filtry
1 - 24 z 101 samolepky na zeď

Obecná hodnocení

Hodnocení

VLASTNÍ DESIGNY

Přizpůsobte si samolepku na zeď, koberec nebo jakýkoli jiný výrobek z našeho katalogu obrázkem nebo textem podle svých představ pomocí některé z exkluzivních služeb, které vám nabízíme.

Nemůžete najít svou vinylovou samolepku?
Nenašli jste vinylovou samolepku, kterou jste hledali? Popište nám ve dvou nebo třech slovech, co definuje to, co hledáte (například: kočka, měsíční svit). Napište nám svůj e-mail a my Vás budeme kontaktovat, abychom Vám nabídli pomoc a alternativy.