• Doprava Zdarma 1399 Kč
  • Expresní Doprava od 24/48h
  • +40.000 Dostupných Produktů
  • Snížené ceny na více než 10000 produktů
  • Bezpečné Nakupování a Ověřené Recenze
Filtr

Samolepka Whiteboard

37 samolepky na zeď
Fantastické kolekce tabule Whiteboard nálepek je ideální pro poskytnutí nesmírně užitečné, přesto fantastické vypadající kus dekor s níž vyzdobit váš domov! Tabule vinyly byly vždy skvělý nápad, ale v minulosti vždy obtížné získat doprava - doprava, dokud náš talentovaný tým vzorů dát svůj názor na to a produkoval nepřeberné množství vzorů, ideální pro jakékoliv zasedací místnosti nebo v kanceláři! Tabule na stěnu jsou tak báječný koncept - Zaslouží si takovou pozornost a přinést tolik větší snadnost ke stolu, než normální tabuli; Vás by bylo hloupé, aby alespoň uvažovat o koupi jednoho z nich! To je důvod, proč jsme vás prosit, aby se podíval přes naší fantastické kolekce právě teď! Potřebovat další motivaci? Jak se o vás vzít si přečíst tento ...

Whiteboard Samolepka - Užitečné a praktické


Jedna věc, která může být obtížné dosáhnout u tabule vrbový prut nálepek je účinná úroveň odrůdy - Ale my na Tenstickers vždy dosažení zdánlivě nemožné a tato sbírka slouží jen aby viděl, abychom to znovu! Zápis na dekor nemusí být jedna z těch věcí, které je trnem v oku u vás doma nebo v kanceláři - Ve skutečnosti to může být děláno do přesný opak! Od WhatsApp tématické zápisu na samolepky, na fotbalovém hřišti tématických vzorů, jen o všechno ostatní mezi tím - máme něco pro vás! Pejsek, holku, ženě, člověče - Nebojte se, máme něco pro vás! A poněkud překvapivě, tyto tabule obtisky nejsou jen bílé - Jsou nabízeny v mnoha různých barvách, z nichž všechny mohou být ještě napsáno! A jen pro upřesnění - Ano, psaní může být tření ven, stejně tak prosím, nebojte se v tomto ohledu!

Jaký je víc, neměli byste být schopni najít perfektní design pro vás, pak prosím, nebojte se! Nabízíme kompletní a komplexní přizpůsobení službu, takže stačí nám poslat návrh a budeme pracovat na tom, aby ji do tabule obtisk svých snů! A možnosti přizpůsobení nelíbí závěr - Představte si, že si design se vám líbí, ale možná budete chtít změnit něco o tom - Možná budete chtít přidat nějaký text, možná budete chtít odstranit nějaký text, možná budete chtít, aby se mírná změna velikosti nebo barvy? Žádný problém! Jsme ochotni udělat cokoliv, aby vytvořit perfektní tabule vinyl pro vás! Jednoduše nám napište na info.cz@tenstickers.com s případnými žádostmi designu a my vám pomůže ven!"

Filtr

Whiteboard Vymazat filtry
1 - 24 z 37 samolepky na zeď
  • 1
  • 2

Obecná hodnocení

Hodnocení

VLASTNÍ DESIGNY

Přizpůsobte si samolepku na zeď, koberec nebo jakýkoli jiný výrobek z našeho katalogu obrázkem nebo textem podle svých představ pomocí některé z exkluzivních služeb, které vám nabízíme.

Nemůžete najít svou vinylovou samolepku?
Nenašli jste vinylovou samolepku, kterou jste hledali? Popište nám ve dvou nebo třech slovech, co definuje to, co hledáte (například: kočka, měsíční svit). Napište nám svůj e-mail a my Vás budeme kontaktovat, abychom Vám nabídli pomoc a alternativy.