• Doprava Zdarma 1399 Kč
  • Expresní Doprava od 24/48h
  • +40.000 Dostupných Produktů
  • Snížené ceny na více než 10000 produktů
  • Bezpečné Nakupování a Ověřené Recenze
Filtr

Nalepky Průsvitný

(1)
116 samolepky na zeď
Kolekce průsvitných vinylových samolepek. Dekorativní průsvitné obtisky, které jsou ideální pro zachování soukromí nebo pro rozdělení dvou samostatných prostorů a zároveň umožňují průchod světla.

průsvitné samolepky s různými zábavnými vzory, které jsou ideální pro sprchy, okna nebo dokonce prostory ve vaší kanceláři , které chcete uchovat v soukromí, nebo je dokonce použít k vytvoření různých pracovních oblastí. Oživit prázdná místa a zároveň praktickým způsobem zdobit.

snadný a jednoduchý způsob transformace místností a úplné změny výzdoby pomocí ozdobného šroubování. Protože změna stylu nemusí generovat komplikace nebo být drahá. Vyberte průsvitnou nálepku na okno, kterou nyní potřebujete, a zcela změňte způsob, jakým vyzdobujete každou místnost.
dekorativní vinyl pro průsvitné nebo matné sklo určený k ochraně intimity prostoru bez změny svítivosti exteriéru nebo do samostatných prostředí.

průsvitné vinylové samolepky pro více možností

jsou nejlepší volbou pro výzdobu skleněných oken a dveří, protože vinylové obložení umožňuje průchod světla skrz sklo, ale zároveň to nezhoršuje jas a zajišťuje, že na druhé straně není nic vidět, pro větší soukromí.
průsvitný lepicí štítek se používá k dekoraci kanceláří, kanceláří, zasedacích místností, sprchových zástěn... Existuje řada průsvitného vinylu na sklo různých barev, ale nejpoužívanější je takzvaný vinyl s kyselým efektem (šedavě zbarvený ).
v případě, že byste chtěli v našem katalogu průsvitný barevný dekorativní vinyl pro okna, najdete požadovanou možnost s nekonečným množstvím možností a produktů na výběr.
naše možnosti přizpůsobení jsou navíc nekonečné, protože si můžete vybrat opatření, která potřebujete k pokrytí požadovaného povrchu podle vašich představ.
podívejte se na naše průsvitné okenní nálepky a uvidíte, že soukromí můžete získat za velmi nízkou cenu. Náš průsvitný vinyl je špičkové kvality!
všechny naše samolepky se snadno aplikují a po odstranění nezanechávají žádné zbytky. Vyberte si z naší nabídky velikostí nebo nám pošlete e-mail na adresu info@tenstickers. Co. Uk, pokud požadujete konkrétnější velikosti.

Filtr

Průsvitné Vymazat filtry
1 - 24 z 116 samolepky na zeď

Obecná hodnocení

Hodnocení

VLASTNÍ DESIGNY

Přizpůsobte si samolepku na zeď, koberec nebo jakýkoli jiný výrobek z našeho katalogu obrázkem nebo textem podle svých představ pomocí některé z exkluzivních služeb, které vám nabízíme.

Nemůžete najít svou vinylovou samolepku?
Nenašli jste vinylovou samolepku, kterou jste hledali? Popište nám ve dvou nebo třech slovech, co definuje to, co hledáte (například: kočka, měsíční svit). Napište nám svůj e-mail a my Vás budeme kontaktovat, abychom Vám nabídli pomoc a alternativy.