• Doprava Zdarma 1399 Kč
  • Expresní Doprava od 24/48h
  • +40.000 Dostupných Produktů
  • Snížené ceny na více než 10000 produktů
  • Bezpečné Nakupování a Ověřené Recenze
Filtr

Samolepky DJ

(4)
40 samolepky na zeď

Filtr

DJ Vymazat filtry
1 - 24 z 40 samolepky na zeď
  • 1
  • 2

Obecná hodnocení

Hodnocení
Kolekce designů s motivem dj. Různé designy ve vztahu k dj hudbě, jako je diskotéka a dj zařízení. Přijďte si prohlédnout naše úžasné dj samolepky na zeď!

jasný a barevný výběr návrhů s ilustracemi dj mixovacích stolů, sluchátek a log některých světově nejznámějších djů. Skvělé pro zdobení pokoje, pokud jste fanouškem techno nebo elektro hudby.

nebo proč tyto štítky neumístit na svůj laptop nebo dj vybavení, aby vám to bylo osobnější! Můžeme pro vás dokonce vytvořit vlastní logo dj s jakýmkoli designem, který se vám líbí. Pošlete nám e-mail na adresu info@tenstickers. Co. Uk

jaké dj samolepky najdete?


úchvatné ilustrace sluchátek vytvořených z not a příslušenství, ilustrace disků k vyzdobení počítače, kterým vytváříte hudební stopy, ilustrace reproduktorů a mnoho dalšího.

jako dj si budete moci rekvizity bez problémů přizpůsobit a vyzdobit. Tyto vlastní dj samolepky vás nenechají lhostejnými a budou vám vyhovovat, protože jsou šité na míru a můžete si vybrat barvu, kterou chcete pro jednobarevné výrobky, s paletou více než 40 barev. Vícebarevné mají jasné a krásné barvy. Všechny mají matný povrch, aby se zabránilo odrazům při vnitřním nebo venkovním osvětlení.

pokud hledáte konkrétní design, neváhejte nás kontaktovat, máme tým designérů, kteří vám vytvoří dekorativní dj nálepku, kterou chcete, přizpůsobí ji barvám a rozměrům potřebným k dokonalému dokončení.

nechte všechny své přátele a kolegy v úžasu, toto je nejlepší způsob, jak dát vašemu příslušenství, nástrojům, počítačům, zvukovým stolům nebo stěnám nádech osobnosti a barvy.

VLASTNÍ DESIGNY

Přizpůsobte si samolepku na zeď, koberec nebo jakýkoli jiný výrobek z našeho katalogu obrázkem nebo textem podle svých představ pomocí některé z exkluzivních služeb, které vám nabízíme.

Nemůžete najít svou vinylovou samolepku?
Nenašli jste vinylovou samolepku, kterou jste hledali? Popište nám ve dvou nebo třech slovech, co definuje to, co hledáte (například: kočka, měsíční svit). Napište nám svůj e-mail a my Vás budeme kontaktovat, abychom Vám nabídli pomoc a alternativy.