• Doprava Zdarma 1399 Kč
  • Expresní Doprava od 24/48h
  • +40.000 Dostupných Produktů
  • Snížené ceny na více než 10000 produktů
  • Bezpečné Nakupování a Ověřené Recenze
Filtr

Nalepky na zed' Ukolébavky

17 samolepky na zeď
Kolekce designů inspirovaných slavnými říkankami. Originální designy s texty a obrázky z klasických říkanek. Ideální pro zdobení pokojů a ploch pro děti. Budete milovat naše samolepky na říkanku!

ozdobte pokoje svých dětí nebo školky pro novorozence těmito sladkými obtisky s okouzlujícími slovy a roztomilými obrázky. Udělejte svůj pokoj příjemnějším a příjemnějším přidáním osobního kontaktu se slovy z oblíbené dětské říkanky vašeho dítěte nebo s obrázkem jeho oblíbené postavy.

tyto obtisky mohou pomoci stimulovat dětskou představivost a zároveň zdobit originálním a jedinečným způsobem.

jaké nálepky pro dětské písničky najdu?

široká škála samolepek dětských písní , které vám pomohou najít vaši oblíbenou píseň vašeho malého dítěte , a tak budou mít prostor na míru s velmi barevnými a zábavnými stěnami.

existuje široká škála nástěnných samolepek, takže můžete najít ten, který nejlépe odpovídá dekoraci vašeho pokoje a který se kombinuje s nábytkem, hračkami a dekorací na stěnách. Nálepky pro dětské písničky budou vypadat skvěle, kamkoli je umístíte.

najděte písně jako „hakuna matata lyonského krále“, „dětský žralok“ nebo dětské klasiky, díky nimž budete nostalgičtí.

samolepky na dětské písničky v místnosti změní, jsou vyrobeny zcela na míru podle vašich požadavků a jednobarevné výrobky mají paletu s více než 40 barvami.

samolepky na dětské písničky se velmi snadno aplikují a lze je nalepit na jakýkoli hladký povrch. Je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a snadno se čistí vlhkým hadříkem.

nyní můžete obnovit svou výzdobu, aniž byste museli utrácet příliš mnoho, protože obtisky dětského říkadla nejsou drahé. Je velmi snadné sejmout ze zdi, abyste obnovili své stěny nebo nábytek, jak vaše děti rostou.

pokud nemůžete najít, co hledáte, kontaktujte nás na info@tenstickers. Co. Uk, máme tým grafického designu, který každý den vytváří novou nálepku pro kolekci. Můžete také vytvořit svůj vlastní design , stačí nám říct, co chcete, úpravu stávajícího designu nebo zcela nový design s textem nebo obrázkem, rozměry a barvy, které chcete pro svůj produkt!

Filtr

Ukolébavky Vymazat filtry
1 - 17 z 17 samolepky na zeď

Obecná hodnocení

Hodnocení

VLASTNÍ DESIGNY

Přizpůsobte si samolepku na zeď, koberec nebo jakýkoli jiný výrobek z našeho katalogu obrázkem nebo textem podle svých představ pomocí některé z exkluzivních služeb, které vám nabízíme.

Nemůžete najít svou vinylovou samolepku?
Nenašli jste vinylovou samolepku, kterou jste hledali? Popište nám ve dvou nebo třech slovech, co definuje to, co hledáte (například: kočka, měsíční svit). Napište nám svůj e-mail a my Vás budeme kontaktovat, abychom Vám nabídli pomoc a alternativy.