• Doprava Zdarma 1399 Kč
  • Expresní Doprava od 24/48h
  • +40.000 Dostupných Produktů
  • Snížené ceny na více než 10000 produktů
  • Bezpečné Nakupování a Ověřené Recenze
Filtr

Nalepky na zed' Text písně

(1)
46 samolepky na zeď
Vášnivý milovník hudby? Nemůžete dostat tu píseň z hlavy? Obklopte se všemi svými oblíbenými písněmi pomocí našich textových samolepek na písně! Neváhejte procházet náš rozsáhlý katalog nabídek. Nebudete si moci vybrat, co si chcete objednat jako první!

ať už jste fanouškem popu, hip-hopu nebo rocku, určitě v naší kolekci nálepek na zeď najdete něco, co vám bude vyhovovat. Máme dokonce dětské říkanky pro malé děti! Možnosti vyzdobit každou místnost jsou neomezené. Jakmile začnete, nebudete moci přestat!

zpívejte spolu s našimi skvělými samolepkami na zeď


právě jste sledovali nejlepší muzikál, jaký jste kdy viděli? Chcete vytisknout citát z vaší oblíbené písně na zeď? Jste na ideálním místě! Naše hudební lyrické samolepky na zeď jsou odpovědí na vaše potřeby! Od mammy mia po zlou máme spoustu textů písní, ze kterých si můžete vybrat. Vy nebo vaši hosté nebudete moci přestat zpívat!

jako trochu starší kapely? Máme pro vás také spoustu! Od lyrických samolepek rolling stones po samolepky prince lyric, bude určitě jedna, kterou budete také zpívat!

všechny výrobky jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů, a proto jsou vysoce odolné a trvanlivé. Garantujeme vám, že budete zpívat po mnoho let!

máš v hlavě temnou píseň? Není tu vaše ideální samolepka na zeď s textem písně? Jsme tu, abychom vám pomohli! Náš odborný tým designérů vám může vytvořit nálepku, která vám bude vyhovovat! Stačí nás kontaktovat prostřednictvím zprávy nebo e-mailu a budeme pracovat dnem i nocí, abychom z vás udělali dokonalý produkt!

náš textový obtisk na zeď je dodáván v 50 různých barvách a lze jej vyrobit na míru jakékoli velikosti, kterou zákazník chce. Před nákupem nám dejte vědět svou ideální barvu a velikost a zbytek nechejte na nás?

nejste fanatik do kutilství? Obvykle nechat zdobení na někoho jiného? Tentokrát nebudete muset! Naše samolepky se velmi snadno aplikují a budou vypadat bez bublin, vrásek nebo vrásek! Náš průvodce krok za krokem, který vám zašleme, vám řekne přesně, jak produkty používat. Tento proces můžete ještě usnadnit špachtlí, kterou si můžete objednat také na našem webu! Chcete odstranit nálepku! Není problém! Nálepku můžete snadno odstranit podle pokynů. Na vaší zdi nebudou žádné stopy!

Filtr

Texty písní Vymazat filtry
1 - 24 z 46 samolepky na zeď
  • 1
  • 2

Obecná hodnocení

Hodnocení

VLASTNÍ DESIGNY

Přizpůsobte si samolepku na zeď, koberec nebo jakýkoli jiný výrobek z našeho katalogu obrázkem nebo textem podle svých představ pomocí některé z exkluzivních služeb, které vám nabízíme.

Nemůžete najít svou vinylovou samolepku?
Nenašli jste vinylovou samolepku, kterou jste hledali? Popište nám ve dvou nebo třech slovech, co definuje to, co hledáte (například: kočka, měsíční svit). Napište nám svůj e-mail a my Vás budeme kontaktovat, abychom Vám nabídli pomoc a alternativy.