• Doprava Zdarma 1399 Kč
  • Expresní Doprava od 24/48h
  • +40.000 Dostupných Produktů
  • Snížené ceny na více než 10000 produktů
  • Bezpečné Nakupování a Ověřené Recenze
  • Nálepka graffiti přizpůsobitelná na kole - TenStickers
  • Nálepka graffiti přizpůsobitelná na kole - TenStickers
  • Nálepka graffiti přizpůsobitelná na kole - TenStickers
    z 4

    Nálepka graffiti přizpůsobitelná na kole

    Reference: A13019
    4.8 / 5 z 48 spokojených zákazníků
    Od 79
    • Snadná aplikace bez bublin, poškození a zůstatků po odstranění
    • Dlouhodobě odolný a přilnavý materiál. Vhodné pro vnitřní i venkovní použití
    • Živé a intenzivní barvy od prvního dne, bez odlesků
    • Trend v dekoraci. Jedinečná, rychlá a velmi úsporná dekorace

    Zvolté velikost (šířka x výška)

    Šířka cm.
    x
    Výška cm.
    Od 79

    Napište svůj osobní text

    Kupte nyní se slevou!
    Nemůžete najít požadovaný produkt? Vytvořte si personalizovaný vinyl, který bude vyhovovat vašemu prostoru, potřebám a vkusu.
    Můžete také potřebovat
    Podobná doporučení na samolepky na zeď
    Ostatní produkty, které by vás mohly zajímat

    Informace o nálepce

    Popis produktu

    Personalizovaná nálepka graffiti pro váš motocykl

    Přidejte svému motocyklu městský nádech s touto grafickou nálepkou na míru! Nálepka je přizpůsobitelná s textem podle vašeho výběru, ať už se jedná o vaše křestní jméno, příjmení nebo cokoli jiného důležitého pro vás! Je to perfektní doplněk pro vaše kolo, pokud chcete vyniknout z davu!

    Různé barvy a velikosti k dispozici

    Tento štítek je k dispozici v různých barvách a velikostech, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Stejně jako všechny naše nálepky, je snadné ji použít a extrémně dlouhotrvající. Vyrobeno z bublinotěsného vinylu, nezanechá po odstranění žádné poškození ani zbytky.

    ODOLNÝ A VODĚODOLNÝ MATERIÁL
    SAMOLEPÍCÍ
    SNADNO SE ČISTÍ
    SNADNÁ APLIKACE
    SATÉNOVÁ ÚPRAVA
    VYSOKÁ INTENZITA BAREV
    ŽÁDNÉ ODLESKY V INTERIÉRU

    Pokud máte problémy s umístěním vinylu a nejste 100% jistí, jak to udělat správně, tento návod bude velkou pomocí. Přesné vysvětlení a kroky podle některých pokynů jsou tím nejlepším způsobem, jak vědět, jak umístit vinyl.
    Neexistují žádné další výmluvy ke změně dekorace domu, protože tento návod je velmi jasný a dokonalý pro řešení jakéhokoli druhu pochybností. A pokud existuje, nebo když při použití vinylých samolepek vzniklo něco nečekaného, můžete nás vždy kontaktovat emailem. Jízda s vinylovými samolepkami může být zábavný proces, nenechte si ho ujít!

    Základní materiál

    1 - Stěrka nebo něco podobného (kreditní karta, DNI)

    2 - čistá tkanina

    Co dostanu?

    Obdržíte obal / bublinkovou obálku z lepenkové trubice, která chrání nálepku a její příslušenství před jakýmkoli poškozením. V případě, že jste si zakoupili také špachtli, bude to také uvnitř obálky trubice / bubliny. Také jsme připojili kopii návrhu, který bude použit jako proporcionální šablona šablony, abyste mohli před aplikací získané vinylové nálepky provést testy přilnavosti a aplikace.
    Pokud nálepku použijete až o několik týdnů později, bude lepší nálepku vyjmout z obálky tubusu / bubliny a nechat ji nataženou.

    Jak začít?

    Dejte pozor, aby plocha, na kterou nanášíte vinyl má optimální podmínky, v opačném případě trvanlivost vinylové samolepky nelze zaručit, protože přilnavost nebude správná. Místo musí být suché, čisté, bez nečistot, jako jsou prášky, tekutiny, skvrny, ...

    Doporučuje se, pokud se chystáte vinylovou samolepku nalepit na zeď, která je namalována, plastová barva, neboť je nejvhodnější.

    Nedoporučujeme nanášet samolepky na povrchy, které byly nedávno natřeny. Pokud je povrch připravený pro nálepku čerstvě natřený, doporučujeme po nanesení nálepky počkat 4-6 týdny po nátěru.

    Nikdy nečistěte povrch čistým sklem. Tento výrobek opouští částice oproti lepidlu. Doporučujeme čistit vodou nebo alkoholem z lékárny.

    Vinylové samolepky, které Tenstickers prodává, přijímají jakýkoli typ hladkého neporézního povrchu. V opačném případě nás kontaktujte na info.cz@tenstickers.com abychom nalezli řešení.

    * Pokud jste si zakoupili tabulovou vinylovou samolepku, musíte ji přilepit na naprosto hladký povrch. Nejmenší nepravidelnost v základně poškodí nános a následné odstranění.

    **Navíjecí vinylové trubky na balení mohou vytvářrt zvrásnění, v podstatě jsou papírovým nosičem, který slouží k usnadnění nánosu. Po obdržení balíku, doporučujeme rozložit vinyl a pokud máte transportér, před aplikací znovu proveďte stěr nebo podobný způsob. Vinyl je flexibilní materiál, a proto jakákoli vráska, která ovlivňuje papír, nemá vliv na vinyl jako takový, v případě, že byla aplikace správně provedena.

    Jak vložit vinylovou samolepku?

    1) Odstraňte pečeť ze svazku trubek, a dostanete kopii vinylu. Rozložte ji na stůl nebo podlahu a zkontrolujte, zda je kompletní, a taková, jakou jste chtěli. V závislosti na velikosti bude doručena v jednom nebo několika panelech. Pokud se jedná o fotografii na stěnu, tak se ujistěte, že nechybí žádný panel k dokončení nánosu.

    02) Setřete celkový povrch, aby jste zajistili, že se správně nanese vinylová samolepka. Lpěte především na těch částech, kde má design velmi malé detaily.

    03) Změřte rozměry na stěně na které později aplikujete vuinylovou samolepku.

    04) Přidejte přibližně 5 cm k horní části voskovaného papíru.

    05) Přidržujte jej v horní části stěny, a opravte zeď před dalším odstraněním silikonového papíru.

    06) Začněte lepit podklad a pomocí špachtle nebo jej podpořte obdobným lepícím vinylem. Směr stěru bude vždy ze středu směrem ke stranám.

    07) Nakonec použijte několik stěrů pro zajištění dokonalé přilnavosti vinylové samolepky.
    U digitálně vytištěných vinylových samolepek stírejte měkce, protože vinyl je přemístitelný a v každém případě jej jde sloupnout, dokud perfektně nepřilne.

    08) Vinyl přilnul. Nyní stačí odstranit transportér. Tahem pod úhlem 180 ° zajistěte dobrou fixaci vinylové samolepky.

    Některé samolepky nebude mít transportní papír kvůli jejich snadnou aplikaci. Dokončení kroku 7 pokynů bude znamenat, že vaše nálepka bude správně aplikována.

    Standardní doručení domů do 4 dnů.

    Expresní doručení do 24 hodin na vaši domácí adresu k dispozici.
    Tyto dodací podmínky jsou orientační a nezávazné. Konečné dodací lhůty a náklady budou uvedeny při výběru konečné dodací adresy a přepravní agentury.

    Obecná hodnocení

    Hodnocení

    Zákazníci také koupili

    Nemůžete najít svou vinylovou samolepku?
    Nenašli jste vinylovou samolepku, kterou jste hledali? Popište nám ve dvou nebo třech slovech, co definuje to, co hledáte (například: kočka, měsíční svit). Napište nám svůj e-mail a my Vás budeme kontaktovat, abychom Vám nabídli pomoc a alternativy.